Voel en Beleef

Een heerlijke dag voor jezelf op zaterdag 7 september, waarbij je mag onthaasten, ontmoeten en vooral kunt genieten.
Het is een mooie mix van voelen en van beleven, door los te laten, stil te staan, naar binnen te keren en in beweging te komen. Laat je verbinden met je lijf, je stem en hart en ziel.

Samen gaan we een heerlijke dag beleven waarin je niets hoeft, volop mag genieten en daarna weer opgeladen naar huis gaat.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag bestaat uit 4 workshops. Je kunt op verschillende manieren even het gas los laten, weer in beweging komen om vervolgens weer in stilte te landen bij jezelf. Met tussendoor een heerlijke lunch en voldoende momenten om even iets te drinken, even naar buiten te gaan of om even lekker na te praten/ te voelen.

1. BewustZijn in je lichaam

Ontdek hoe je bewust aanwezig kunt zijn in je lichaam te midden van het hectische leven. Sta stil bij het contact met jezelf, geef aandacht aan je lichaam en voel wat je nodig hebt. In de drukte van het leven zijn we vaak te veel in ons hoofd, wat disbalans brengt.

Doe mee met Re-Balancing: meditatie, lichaamsoefeningen en respectvolle aanrakingen (met kleding). Geef woorden aan je gevoel, vind harmonie en een liefdevol thuis in jezelf.

Door Marianne Pijnenborg

2. Lekker in je Lijf

Hoe een betere houding zorgt voor meer kracht. De combinatie met ontspanningsoefeningen maakt dat je je vitaler voelt en meer energie hebt. Er worden aspecten uit allerlei disciplines gebruikt, zoals Pilates, yoga en Mindfulness.

Door Miriam Bakx

3. Improvisatietheater

Iets wat iedereen kan! Niet te veel in je hoofd gaan zitten, maar zoveel mogelijk “ja” op alles zeggen. Dingen in jezelf ontdekken waarvan je niet wist dat je ze in je had. Een vaardigheid die je helpt om jezelf gemakkelijker te laten zien en te horen. 

Ervaar hoe het is om op een “speelse “manier elkaar te enthousiasmeren, leren en vooral lachen! Ervaring is niet nodig, alles is goed!

Door Annet Vervoort

4. Leven vanuit je Hart

Je wordt van harte uitgenodigd om even uit je hoofd te gaan en hernieuwd kennis te maken met je hart. Ons hart dat vaak als eerste een signaal afgeeft, net zoals in onze intuïtie maar hoe vaak negeren we dit signaal. Een workshop met creativiteit, aandacht voor jezelf en meditatie.

Door Yvonne de Brouwer

Voor wie is de Retreat?

Deze voel en (be)leefdag is echt voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben met wat dan ook. Echt voor iedereen die behoefte heeft om dichterbij zichzelf te komen en zichzelf eens een cadeau gunt.

Het is een kennismaking met deze workshops. Na deze dag bieden we ze uitgebreider aan, sommige per ochtend/avond, anderen in een cyclus van 4 of 5 ochtenden/avonden.

  • Laagdrempelig ontdekken
  • Deelname aan 4 workshops
  • Incl. lunch, koffie/thee
  • In een veilige omgeving

In het kort

7 september 2024

09.00 – 16.00

97,50 p.p.

Max 10 deelnemers

Dieetwensen?
We horen het graag!

Informatie en tijden

De retreat vindt plaats op 7 september 2024 van 9:30 – 16:00 uur. Maximaal 10 deelnemers.

Kosten: 97,50 p.p. inclusief uitgebreide lunch, koffie/thee.

Heb je nog een vraag?

Stel hem ons gerust!

t: 0411 – 622886
e: info@tempeliershoeve.nl

Meld je direct aan!

Voer hieronder je gegevens in en meld je eenvoudig aan.