Groepsruimte huren

Op zoek naar ruimte?

De groepsruimte van De Tempeliershoeve is in de avonduren en het weekend te huur. Deze lichte ruimte van zeventig m2 is geschikt voor tien tot vijftien personen. Een beamer met scherm en speakers zijn aanwezig. Ook kun je kosteloos gebruik maken van het WiFi netwerk.

De openslaande deuren leiden naar het terras. De aangrenzende grote tuin biedt voldoende privacy. Ook deze staat tot je beschikking.

Geef je zelf workshops of trainingen met als doel mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling? Ook dan is deze ruimte te huren.

De Tempeliershoeve is zeer geschikt om een teamdag te organiseren. Zo ben je weg uit de bekende (kantoor)omgeving en kunnen nieuwe ideeën ontstaan.

In het weekend is de gehele locatie exclusief te huren. Naast de groepsruimte kun je dan ook gebruikmaken van een spreekkamer en een sfeervolle ontvangstruimte met keukengedeelte.

Prijzen

De huurprijs van de groepsruimte bedraagt €125,- per dagdeel.

Wil je de ruimte in het weekend huren? Neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Bij deze prijzen is onbeperkt koffie, thee en water inbegrepen. Wil je een groter assortiment dranken of iets lekkers voor bij de koffie? Ook dat is in overleg mogelijk.