• Verlang je ….. naar passie, vertrouwen op je intuïtie en trots mogen zijn op jezelf? 
  • Verlang je ……naar helemaal jezelf te mogen zijn als vrouw?
  • Verlang je ….. naar jouw persoonlijke groei in een veilige groep vrouwen?

 Voel je dan van harte welkom!

Deze reeks van 6 avonden is speciaal voor vrouwen die een vaste plek willen hebben waar je iedere maand even helemaal jezelf mag zijn en waar je jezelf kunt verdiepen in je persoonlijke groei. We komen bij elkaar in een groep gelijkgestemden waar je even niets ‘moet’, aandacht kunt hebben voor dat wat er voor jou aan de orde komt en waar je je eigen kracht, kwetsbaarheid en vrouwelijke energie kunt voelen. De kracht van werken in een groep en in contact staan met andere vrouwen is om te leren van en met elkaar en een veilige bedding creëren met elkaar.

De Tempeliershoeve staat voor groei en inspiratie en is een plek waar je tot stilstand en rust komt en je jezelf opnieuw mag gaan ontmoeten en ontwikkelen.  

Voor wie

Deze cyclus is voor alle vrouwen die ernaar verlangen om een stap te zetten in persoonlijke en/of professionele ontwikkeling en die met een open blik willen kijken naar alle aspecten rondom Vrouw-zijn.
We komen steeds met dezelfde vrouwen bij elkaar waardoor er een veiligheid ontstaat waarin we met elkaar diverse thema’s dieper kunnen uitwerken.

Wat gaan we doen?

We komen maandelijks bij elkaar waarbij er aandacht is voor dat wat er aan de orde komt en waar je je eigen kracht. kwetsbaarheid en vrouwelijke energie kunt voelen. Elke avond staat in het teken van een ander thema, voortkomend uit de behoefte van de groep

Hoe?

Er wordt gewerkt vanuit verschillende werkvormen die een afwisseling bieden in voelen en beleven.We kijken telkens  als het ware in de Spiegel, waardoor je als vrouw naar jezelf en je innerlijke wereld leert kijken en hiermee in contact kunt komen. Dit alles op een authentieke, no-nonsens manier.

Wanneer

We komen een keer per maand bij elkaar van 19.30-22.00 uur. Vanaf 19.15 uur kun je binnenlopen en staat er thee/koffie voor je klaar.  Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.  

Yvonne de Brouwer

Na jarenlange ervaring en opleiding met opstellingen (vanuit verschillende invalshoeken) heb ik vele bijzondere inzichten en veranderende bewegingen hieruit zien voortkomen. Ik geloof in de helende kracht van een opstelling. Sinds het begin van de Tempeliershoeve ondersteun ik de Spiegeldagen en onderschrijf ik het positieve effect van IZR.
Ook geloof ik als energetisch therapeut in de kracht van het zelfhelend vermogen van mensen.

Daarnaast heeft het leven mij ook op veel levensthema’s  diepgaande ervaringen gegeven. Dit heeft mij in mijn vrouw-zijn  onder andere geleerd om te leren vertrouwen op mijn intuitie en heeft het mij telkens de veerkracht gegeven om bij mezelf te blijven en mezelf te zijn. Ik werk vanuit mijn hart en zet mijn kennis en ervaring in om vrouwen dichterbij zichzelf te laten komen. Hoe mooi is het om een stukje mee te mogen reizen in hun persoonlijke ontwikkeling door ze (mede) te begeleiden.

Iedere avond zal een collega vanuit de Tempeliershoeve aansluiten, afhankelijk van het thema. 

Kosten

€395,- per cyclus van 6 bijeenkomsten

Tijden

Inloop om 19.15 uur
Bijeenkomst van 19.30 – 22.00 uur

 

Bijeenkomsten 2024

  • 10 september 2024
  • 1 oktober 2024
  • 29 oktober 2024
  • 19 november 2024
  • 10 december 2024
  • 7 januari 2025

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur een mail naar info@tempeliershoeve.nl