• Verlang je ….. naar het antwoord op de vraag: Wat is mijn Passie?
  • Verlang je ….. naar nog meer te vertrouwen op je Intuïtie?
  • Verlang je ….. naar Trots te mogen zijn op jezelf?
  • Verlang je ….. naar helemaal jezelf te mogen zijn als vrouw?
  • Verlang je ….. naar jouw persoonlijke groei in een veilige groep vrouwen?

 Voel je dan van harte welkom!

Deze cyclus is speciaal bedoeld voor vrouwen die een vaste plek willen hebben waar je iedere maand even helemaal jezelf mag zijn en waar je jezelf kunt verdiepen in je persoonlijke groei. Je komt bij elkaar in een groep gelijkgestemden waar je even niets ‘moet’, aandacht kunt hebben voor dat wat er voor jou aan de orde komt en waar je je eigen kracht, kwetsbaarheid en vrouwelijke energie kunt voelen. De kracht van werken in een groep en in contact staan met andere vrouwen is om te leren van en met elkaar en een veilige bedding creëren met elkaar.

De Tempeliershoeve staat voor groei en inspiratie en is een plek waar je tot stilstand en rust komt en je jezelf opnieuw mag gaan ontmoeten en ontwikkelen. Dit alles op een authentieke, no-nonsense manier, vol humor en waarin we samen op pad gaan.

Voor wie

Deze cyclus is voor alle vrouwen die ernaar verlangen om een stap te zetten in persoonlijke en/of professionele ontwikkeling en die met een open blik willen kijken naar alle aspecten rondom Vrouw-zijn.

Wat gaan we doen?

We komen maandelijks bij elkaar, inventariseren vragen en werken met dat wat ingebracht wordt en/of met wat zich aandient. We werken vanuit een reeks van zes thema’s rondom vrouw-zijn, zoals: vrouwelijkheid, zelfvertrouwen, intimiteit, zelfbeeld, moeder-dochter relatie & zelfliefde

Hoe?

Tijdens de bijeenkomsten werken we vanuit de visie van Interactieve Zelf-Resonantie (Franz Ruppert), ondersteund door vormen van systemisch werken, ervaringsgerichte en creatieve oefeningen, geleide meditatie etc. We kijken als het ware in de Spiegel, waardoor je als vrouw naar jezelf en je innerlijke wereld kijkt en hiermee in contact kunt komen.

Wanneer

We komen een keer per maand bij elkaar van 19.30-22.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen en staat er thee/koffie voor je klaar. We komen steeds met dezelfde groep vrouwen bij elkaar waardoor er een veiligheid ontstaat waarin we met elkaar elk thema dieper kunnen uitwerken. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.  

Begeleidsters

Willian Pijnenborg

Al jaren heb ik de behoefte om juist voor Vrouwen meer aandacht te hebben. Helder is dat we nog een inhaalslag te maken hebben, doordat de generaties vrouwen voor ons nog onvoldoende een maatschappelijke positie hebben gekregen. Persoonlijk ben ik enorm aangemoedigd door mijn moeder om me te ontwikkelen.

Zij heeft deze ruimte nooit gekregen en wilde mij en mijn zus hier extra in stimuleren. 

Tegelijkertijd was het extra lastig voor haar en mij: het schepte tegelijkertijd ook extra afstand en onbegrip. Mijn ervaring is dat het erg helpend/helend is om juist met vrouwen samen op onderzoek te gaan. Samen in een veilige groep jezelf nog meer te laten zien, groeien en bloeien. Gaan staan voor je Passie, Intuïtie om van hieruit met Trots naar buiten te komen. Daarnaast heet mijn psychologenpraktijk niet voor niets PIT 😉

Yvonne Brouwers

Na jarenlange ervaring en opleiding met opstellingen (vanuit verschillende invalshoeken) heb ik vele bijzondere inzichten en veranderende bewegingen hieruit zien voortkomen. Ik geloof in de helende kracht van een opstelling. Sinds het begin van de Tempeliershoeve ondersteun ik de Spiegeldagen en onderschrijf ik het positieve effect van IZR.

Daarnaast heeft het leven mij ook op veel levensvlakken diepgaande ervaringen gegeven en dit heeft mij in mijn vrouw-zijn (veer-)kracht gegeven om nog meer mezelf te zijn. Hoe mooi is het om kennis en ervaring te delen met andere vrouwen en ze van daaruit in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. Ik ben toe aan het maken van een volgende stap om hierin met Trots als begeleider Intuïtief mijn Passie te volgen.

Kosten

€350,- per cyclus van 6 bijeenkomsten

Tijden

Inloop om 19.00 uur
Bijeenkomst van 19.30 – 22.00 uur

 

Bijeenkomsten 2023

  • 25 april
  • 23 mei
  • 20 juni

Wil je graag deelnemen? Stuur een mail naar info@tempeliershoeve.nl