Spiegeldag

Jezelf ontwikkelen middels IZR/IoPT

We werken tijdens spiegeldagen vanuit IZR/IoPT, één van de laatste ontwikkelingen binnen systemische opstellingen. Dit is een ervaringsgerichte methodiek waarmee je een spiegelbeeld creëert van je innerlijke wereld. Als begeleider heb je een terughoudende rol, de spiegel zelf doet zijn werk!

Een manier om jezelf te ontmoeten.

 • Verlang je verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten?
 • Verlang je je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk?
 • Verlang je psychisch of fysiek naar meer welzijn?

In deze werkwijze staat jouw ‘verlangen’ centraal en dat nemen we ook letterlijk. Terwijl we samen in het oog houden wat je verlangt, onderzoek je wat er belemmert om te leven zoals je ten diepste wenst. Elk proces is een nieuw inkijkje voor wat op dat moment aangekeken kan worden/geheeld kan worden/inzicht kan geven.

Voor meer inhoudelijke achtergrond www.spiegoloog.nl

Vraagsteller of resonant?

Je kunt op twee manieren deelnemen aan de workshop. Als vraagsteller breng je een persoonlijk thema in. Je hebt dan de gelegenheid te onderzoeken welke dynamieken in jouw systeem van invloed zijn op jouw denken en doen.

Als resontant stel je je beschikbaar om een positie in te nemen vanuit het systeem van een vraagsteller. In deze rol heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe deze methode werkt. Bovendien biedt dit ook inzicht in eigen thema’s die hierin mogelijk worden geraakt.

Begeleidster

Het volgen van opleidingen in familie- en organisatie-opstellingen hebben mij geholpen dit inzicht te vertalen naar methodieken om bewustzijn te vergroten en positieve ontwikkeling te versterken. Zowel aan de individuele kant als aan de systeemkant. Bijvoorbeeld begeleiding van individuele werknemers, maar ook advisering aan managers en HRM.

Vanaf 2014 werk ik met de methode van Franz Ruppert. Een methode die een spiegelbeeld creëert van je innerlijke wereld. Als begeleider heb je een terughoudende rol, de spiegel zelf doet zijn werk! Elk proces is een nieuw inkijkje voor wat op dat moment aangekeken kan worden/geheeld kan worden/inzicht kan geven. Ik ben vanaf het begin als IZR-practitioner aangesloten bij het landelijke IZR-netwerk voor verdieping en supervisie.

Het blijft bijzonder om als professional toenemend te vertrouwen op ieders eigen wijsheid en hierin de ander aan te moedigen/uit te nodigen in contact te komen met haar/zijn eigen potentieel tot groei.

Kosten

 • Particulier met vraag: €120
 • Vanuit werkgever met vraag: €150
 • Als resonant: €60,-

Meerdere keren deelnemen aan een spiegeldag en/of spiegelmiddag?

Voor €200,- neem je 1x deel met een vraag en 2x als resonant. Neem hiervoor contact op.

Tijden

De workshop begint om 09:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Data

 • 21 juni 2024
 • 6 september 2024
 • 11 oktober 2024
 • 8 november 2024
 • 6 december 2024