Over Willian en Jacqueline

Eigenaars van De Tempeliershoeve zijn Willian Pijnenborg en Jacqueline van Lieshout. Ze hebben hun oude Vlaamse schuur verbouwd en er de inspirerende en veilige omgeving met de naam De Tempeliershoeve van gemaakt. Hier kom je tot stilstand en rust. En ontmoet je jezelf opnieuw. Zo ontstaat er ruimte en kun je jezelf verder als mens ontwikkelen.

Willian Pijnenborg

Samen met Jacqueline ben ik eigenaar van De Tempeliershoeve. Ik ben er trots op dat ik mijn droom om op mijn geboortegrond als zelfstandige te werken, heb gerealiseerd.

Vanaf 2006 heb ik, onder de naam PIT, mijn eigen praktijk als zelfstandig arbeidspsycholoog. PIT werkt vanuit De Tempeliershoeve. www.praktijkpit.nl

Verder werk ik als IZR begeleider in de Tempeliershoeve, kijk op www.spiegoloog.nl

Lees meer informatie over Willian op haar LinkedInpagina.

Jacqueline van Lieshout

Het is geweldig dat Willian en ik samen De Tempeliershoeve hebben opgezet. We werken stap voor stap aan de uitbreiding van workshops en trainingen. Daarnaast werken we samen met een gevarieerd aantal professionals en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. We blijven nieuwe kansen zien.

Ik ben verantwoordelijk voor de organisatie zoals planning, administratie en communicatie.

Daarnaast werk ik nog een aantal uren per week als persoonlijk begeleider dagbesteding bij Cello; een organisatie voor mensen met een beperking.

Meer informatie lees je op mijn LinkedInpagina.

Eigenaren Jacqueline en Willian van De Tempeliershoeve in Haaren