Deze dag zet je je stem in om emoties te uiten. Door eenvoudige klankoefeningen en technieken, of het zingen van een mantra. Met veel humor! En dat lucht op en geeft kracht. Een bijzondere dag waarin je ruimte ervaart en groeit door je stem.                                                

Workshop
Stembevrijding

Persoonlijk groeien door je stem

“Onze stem weerspiegelt onze gevoelens en emoties”, zegt zangdocent en gediplomeerd stembevrijder Annet Vervoort. Ze begeleidt de workshop Stembevrijding. En doet dat met veel passie, energie en niet te vergeten humor. “Je stem kun je zodanig inzetten dat het angsten tegengaat, je vastgezette emoties uit en helend werkt. Voel je je verdrietig dan is dat in je klanken en verdere stemgebruik te horen. Ook emoties als blijheid, vreugde en boosheid weerklinken in je stem.

We improviseren in de veilige omgeving van De Tempeliershoeve en alles is goed.”

Onze stem weerspiegelt onze gevoelens en emoties

Je doet ontspanningsoefeningen en leert een aantal technieken. Annet daagt je op verschillende manieren uit om met je stem aan de slag te gaan. Zoals eenvoudige ademhalings- en klankoefeningen. Het maken van bewegingen of het zingen van een mantra. Maar het is vooral een kwestie van durven, lef hebben. Oefeningen kunnen je kwetsbaar maken. Als je dan doorzet, merk je dat het ontspant, je krachtig maakt en energie geeft. En dan kan je stem je verrassen!
Je laat naar buiten klinken wat er van binnen leeft. Je zult merken dat je nog nooit zo lang hebt in- en uitgeademd, jezelf letterlijk de tijd hebt gegeven.

Een heerlijke lunch in de bijzondere accommodatie van De Tempeliershoeve maakt dat het een mooie dag wordt waarin je ruimte ervaart en je groeit door middel van je stem.

De groep bestaat uit maximaal twaalf personen.

Begeleidster

“In 2014 ben ik afgestudeerd als Stembevrijder bij de Academie voor Stembevrijders in Amsterdam. Grondlegger hiervan is Jan Kortie.

Vrijuit zingen (je laten horen) is een wens van velen. Ik begeleid twee koren en ben stembevrijder bij twee Zingen voor je Leven-koren. Dit zijn koren waarin mensen met kanker zingen. Daarnaast begeleid ik mensen individueel en geef workshops in stembevrijding en mantra zingen.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door eenvoud, lichtheid en humor. Ik verwonder mij steeds weer over de prachtige klanken van deelnemers als ze trouw kunnen zijn aan zichzelf. Stembevrijding is echt zielsbevrijding!

Mag ik je ontmoeten tijdens een workshop? Ik luister dan graag naar je en vergezel je op jouw eigen reis van zingen en klinken!”

Kosten

  • Kosten: €75,-

inclusief een uitgebreide lunch en koffie/thee.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers.

Tijden

De workshop begint om 10.00 uur en we sluiten af om 16.00 uur.

Data workshop

  • Zaterdag 24 maart
[contact-form-7 id=”29310″ title=”Stembevrijding”]