Voor particulieren

Gelukkig is er steeds meer ruimte om open te zijn over onze mentale kwetsbaarheid. De tijd van “onder het kleed” houden en wachten tot het vanzelf over gaat is voorbij. Vastlopen met of in jezelf kan op verschillende manieren tot uiting komen. Soms zijn dit milde klachten, als slecht slapen, concentratieverlies, overzicht verliezen of plezier in het leven kwijt zijn. Maar ook kan het ernstige vormen aannemen waarbij je vastloopt in dagelijks leven, werk, gezin en/of relaties. Een belangrijk deel van de oplossing is onderkennen dat je er alleen niet uitkomt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Binnen de Tempeliershoeve werken verschillende professionals samen om jou individueel te begeleiden. We kijken holistisch, wat wil zeggen dat we zowel lichaam en geest aandacht krijgen we en niet vanuit een diagnose starten.
Jij bent de deskundige en vanuit verschillende werkvormen ontstaat er inzicht, ontmoet je aspecten van jezelf die meer naar buiten willen komen. Dit gaat vaak over een combinatie van verwerken van ingrijpende ervaringen/pijnlijke gevoelens En het ontdekken van je kwaliteiten en competenties om deze tot ontwikkeling te brengen.

Onderzoek op onze website wat de mogelijkheden zijn, mocht je er vragen over hebben laat het ons gerust weten dan kijken we met je mee.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag of wens je meer informatie over ons aanbod? Neem contact met ons op!

T: 0411-622886
E: info@tempeliershoeve.nl