Walking in your shoes

In deze workshop ga je ervaren hoe je kan werken met deze krachtige, effectieve en verrassend simpele coachmethodiek. WIYS is een vorm van systemisch én lichaamsgericht coachen. Je werkt met het celgeheugen van het lichaam waar allerlei onverwerkte en onbewuste herinneringen opgeslagen zijn. Deze kunnen zorgen voor blokkades waardoor je lichamelijke en psychische klachten kunt krijgen en je je lichaam niet optimaal kunt bewonen

Door letterlijk in beweging te komen en je vraagstuk te “lopen” breng je een proces op gang wat helend en transformerend kan werken en je zelfherstellende vermogen wordt aangesproken.

Aan bod komen o.a.:

  • Achtergrond en theorie
  • Faseringen en stappen in het begeleidingsproces
  • Verschillende soorten walks

Begeleidster

Loeloe Andriol noemt het werken met mensen als haar passie en bestemming. Dit doet zij met heel haar hart, met een gedegen professionele achtergrond en met veel intuïtie.

“In verbinding zijn met jezelf en met anderen” staat centraal in haar werkwijze. Behalve een persoonlijke benadering vindt ze het belangrijk dat geleerde inzichten en methodieken praktisch toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Daarbij reikt ze mensen graag “tools” aan, waarmee ze hun eigen potentieel kunnen ontdekken.

Op deze ontdekkingstocht begeleid ze de ander om in contact te komen met haar/zijn innerlijke drijfveren, verborgen talenten en blokkades, om zo het leven te kunnen leven waarvoor je gemaakt bent. Jij bent zelf de ervaringsdeskundige en de antwoorden zitten in jou.

Loeloe verzorgt als één van de weinigen in Nederland de opleiding tot Walking In Your Shoes facilitator.

Loeloe verzorgt als één van de weinigen in Nederland de opleiding tot Walking In Your Shoes facilitator.

Kosten

Deelname aan de workshop bedraagt €100,- en is inclusief koffie/thee en lunch.

Datum en tijd

De workshop vindt plaats op 18 september. De workshop start om 10:00 uur, inloop 09:30 en eindigt om 17:00 uur.

    Meld je aan voor de workshop