Workshop
OP JE GEZONDHEID

Opstelling met lichamelijke klachten

Op je gezondheid! Regelmatig zeggen we dit tegen elkaar bij het heffen van het glas tijdens mooie momenten in ons leven. Helaas heb je niet altijd invloed op je gezondheid. Soms laat je lichaam je in de steek en kun je er niet meer op vertrouwen en weet je niet waarom. 

Hoe accepteer je dat je leven vanaf nu mogelijk anders is en blijft?

Uiteraard zorgt de medische wetenschap voor diagnostiek, controle en mogelijke behandelingen. Het is echter ook een gegeven dat chronische stress invloed heeft op ons zenuwstelsel en immuunsysteem. Dat er een directe relatie is met onverwerkte traumatische ervaringen is veel minder bekend. Het lichaam zoekt een weg om met de ontstane disbalans/onveiligheid om te gaan en compenseert ons gevoel van pijn/verdriet/gemis/onmacht. Als gevolg daarvan kunnen lichamelijke symptomen ontstaan, zoals bijvoorbeeld verhoogde bloeddruk, gevoeligheden in spijsverteringsorganen, hart- en vaatproblemen, bijnieruitputting, hormoonschommelingen, allergieën en verzwakking van het immuunsysteem.

Wat biedt IZR/een opstelling?

In deze workshop krijg je de mogelijkheid om te onderzoeken welke patronen in relatie staan tot jouw klachten en waar mogelijkheden liggen voor het vergroten van je veerkracht en zelfherstellend vermogen (zowel mentaal als fysiek).

In deze workshop vertrekken we vanuit je verlangen om te onderzoeken waar mogelijkheden voor jouw fysieke en mentale ontwikkeling liggen. 

Voor meer informatie over IZR (Interactieve Zelf Resonantie): www.spiegoloog.nl

Begeleidsters

“Ik heb al vele jaren ervaring met opstellingen. Deze methodiek kan je ondersteunen herkennen en doorbreken van patronen in een relatie, gezin of familie. Door de veilige omgeving van De Tempeliershoeve ontstaat er veel openheid en vertrouwen tussen de deelnemers.

Het blijft me boeien en geeft veel voldoening als deelnemers hierdoor in beweging komen en persoonlijk mogen groeien”, aldus Willian.

“Na jarenlange ervaring met systemisch werken (opstellingen) en de vele mooie inzichten en veranderende bewegingen bij deelnemers die daar uit voortkomen, geloof ik in de helende kracht van een opstelling. Mede hierdoor ben ik mezelf gaan specialiseren als Systemisch en Energetisch therapeut.      

 Het leven heeft ook mij op veel levensvlakken diepgaande ervaringen gegeven. Daardoor werk ik nog meer vanuit veerkracht en ligt mijn hart bij het begeleiden van vragen voortkomend uit ingrijpende levensgebeurtenissen (trauma, verlies van gezondheid, rouw etcetera).  

Mijn levensmotto is: “Leef, geniet en droom!” 

Kosten

  • Deelname met vraag:
    € 100,-
  • Resonant: € 60,-
  • Via werkgever: € 140,-

Prijs is inclusief lunch

Tijden

De workshop begint om 09.00 en duurt tot 17.00 uur.

 

Data 2022

  • 4 maart
  • 7 mei
  • 30 september
  • 12 november