Ontdek, Ontmoet, Ontwikkel Jezelf
Kennismaken met IZR

Een kijkje in je eigen spiegel

  • Verlang je ….. verandering in je gevoelens, gedrag of gedachten?
  • Verlang je ….. je verder te ontwikkelen in relaties of in je werk?
  • Verlang je ….. psychisch of fysiek naar meer welzijn?

  Maak kennis met Interactieve Zelf Resonantie (Franz Ruppert). Na een korte inleiding over de achtergrond van de methode gaan we aan de slag om zelf te ervaren. Je wordt uitgenodigd om jezelf op een andere manier te ontmoeten, om in “je eigen spiegel te kijken”. 

  IZR geeft je met het opstellen van je verlangen een spiegel waarmee je naar jezelf en je innerlijke wereld kunt kijken en hiermee in contact kunt komen. Vanuit deze (gevoels-)ervaringen ontstaan nieuwe inzichten en mogelijk ook andere bewegingen in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Een opstelling kan je zicht geven op steeds terugkerende patronen en achterliggende oorzaken, en waar mogelijkheden liggen voor het hervinden van de zeggenschap over jezelf en jouw leven. 

  Voor meer info over IZR; www.spiegoloog.nl

Voor wie

De avond is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met deze methodiek die ondersteunt in persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Begeleidster

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als (GZ)psycholoog binnen de zorg en vanuit mijn eigen praktijk. Op ons levenspad doen zich voor iedereen mooie en minder fijne ervaringen voor. Elke keer ervaar ik weer hoe betekenisvol ik het vind om een tijdje met mensen mee te mogen reizen op hun pad en samen weer een balans te vinden. Persoonlijk contact (zonder oordeel) en oprechte betrokkenheid op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn hierbij voor mij belangrijke waarden.

Mede door eigen ervaringen ben ik me verder gaan ontwikkelen en ervaar ik het werken met Interactieve Zelf Resonantie als waardevol; ik ben er door gegrepen doordat je met het opstellen van je verlangen een spiegel krijgt aangereikt waarmee je naar jezelf en je innerlijke dynamieken kijkt. Je ontmoet jezelf op een andere manier en leert jezelf (weer) kennen in wie je in wezen bent. Het blijft mij verwonderen en raken wat er in beweging komt, zowel in je lijf als in je geest.

Kosten

€40,- per persoon

Groep

Er is per avond ruimte voor maximaal 12 deelnemers. 

Data:

 • Er zijn op dit moment nog geen nieuwe avonden gepland. Op de hoogte blijven? Stuur een e-mail naar: info@tempeliershoeve.nl 

Tijden

19.30 – 22.00 uur
Inloop & koffie: 19.00 uur

 

Naast individuele aanmelding is het ook mogelijk om met een besloten groep kennis te maken met IZR (eventueel op locatie). Neem voor meer informatie hierover contact op met de Tempeliershoeve.